Berkali2 mengandung tanpa tahu siapa bapanye. Suami tahu dan dia tetap maafkan aku

Salam.terima kasih admin approve luahan aku.

Aku dah lama tergerak hati nak share pasal life aku tapi hari ni baru rasa nak confess.hmmm start dari aku kecik lah ea.keluarga aku bukan jenis kuat agama.semua tak pernah solat.

mak dengan ayah aku pun jarang bertegur.ayah aku jenis yang lepas tangan.semua mak aku kena tanggung.dari segi duit,kebajikan anak2.ayah aku g keje balik keje je.

pastu tidur.anak2 memang tak ada basic agama.sampai kan aku kena noda masa umur 5 tahun pun mak ayah aku x tahu.tau tak bertapa seksa nya duduk rumah dengan 3 orang abang yang hari2 cabul kau.

abang aku yang sulung masa tu umur baru 12 tahun.angah 11,uda 8 tahun.mungkin diorang tak tahu benda tu salah.pernah sepupu lelaki aku semua kumpul dalam bilik tengok kemaluan aku.main raba2.

masa tu aku baru 5 tahun.sepupu aku dengan abang aku semua 7 orang.benda berlarut sampai umur aku 15.cuma yang teruskan ude aku je.

bayangkan kitorang baru 14 tahun masa tu.tukar2 pasangan tiap2 malam.sampai la umur aku 15 abang aku yang ude ajak berzina.aku bagi.

aku berzina dengan abang sendiri.benda tu kerap berlaku.aku dengan syaitan tak ada beza masa tu.

Awal tahun masa umur 15 aku mengandung.aku pun x tahu anak siapa.mak aku dapat tahu sebab aku muntah2 semua.tapi mak aku xdelah marah maki semua tu.

cuma aku nampak dia kecewa.die bawak aku pergi klinik gugurkan.lepas keluar klinik aku duduk rumah sehari je.malam esok keluar melepak balik.

degil aku masa tu.lagi2 aku anak kesayangan.tak pernah aku kena marah.apa aku nak semua dapat.memang naik lemak la aku.umur 16 aku kenal rokok dan dadah.

2 tahun aku duduk sana aku hisap rokok,clubbing,dadah bila rasa nak enjoy aku ambil dengan kawan2.

masa tu suka2 je.5 tahun aku dekat sana aku masih berzina tapi tak macam masa sekolah.cuma dengan boyfriend aku je.5 tahun tukar2 boyfriend so tetap teruk aku rasa.

boyfriend aku yang last masa belajar,kami tinggal serumah.tapi aku masih curang bila dekat luar.

kami bercinta jarak jauh disebabkan aku dapat kerja dekat tempat asal aku.aku tetap pasang skandal dekat tempat asal aku sebab sunyi boyfriend aku jauh.jumpa pun 2 bulan sekali.

Aku mengandung lagi masa umur 21.anak skandal aku.aku tetap gugurkan.lepas gugur aku terus berpisah sebab dia tak nak tanggungjawab.lepastu aku dapat skandal baru.

skandal aku pernah hantar gambar kami masa berzina dekat facebook boyfriend aku.nasib aku baik masa tu sebab aku tengah online fb dia.

sampai masa aku nak kahwin,sehari sebelum tu aku masih keluar dengan skandal aku.melayan gila dia tu sebab dia ugut nak rosak kan majlis aku.

Lepas majlis kahwin,aku terus pindah duduk sekali dengan suami aku.skandal aku ugut macam2.nak bagi mak ayah aku gambar kami,bagitahu suami aku pasal apa kami buat.

aku terpaksa berpindah balik ke tempat asal aku.hubungan kami bermula balik.aku lupa suami aku.

layan acuh x acuh.kami menyewa rumah untuk memudahkan kami berjumpa setiap hari.dan lagi sekali aku mengandung!suami aku ingat tu anak dia.

Aku slow2 berubah.mula berhijab,solat 5 waktu,jalankan tanggungjawab aku sebagai isteri.sekarang da 3 tahun usia perkahwinan kami.

masih belum dikurniakan anak.mungkin balasan atas dosa dahulu.suami aku masih tak tahu apa aku buat belakang dia.

aku tak tahu nak terus terang atau tutup aib aku.aku masih merangkak dalam mencari keampunan.

aku respek orang yang jadi mangsa pedo tapi masih boleh menjaga maruah.tak macam aku.aku terus rosak kan diri aku.

Maaf panjang sangat confession ni.ni pun aku da banyak pendek kan.ni kali pertama aku cerita semua.

tak ada siapa pun yang tahu.doakan aku terus menjadi baik dan tak berhenti separuh jalan.aminn..assalamualaikum