“DIA MASUK HOSPITAL” – PELAKON HAIRUL AZREEN KEMALANGAN

“DIA MASUK HOSPITAL” – PELAKON HAIRUL AZREEN KEMALANGAN

“DIA MASUK HOSPITAL” – PELAKON HAIRUL AZREEN KEMALANGAN

Pelakon yang popular menerusi drama Baby Ana Milik Siapa iaitu Hairul Azreen telah mengalami kemalangan jalan raya baru-baru ini.Namun jangan risau, kemalangan jalan raya ini hanyalah accident kecil sahaja, dan dimaklumkan tiada kecederaan kepada sesiapa.

Tetapi yang benar-benar sakit ialah keretanya, sampai dikatakan terpaksa masuk ke ‘hospital’. Hospital yang dimaksudkan ialah bengkel kereta.

Berita ini di perolehi dari laman IG milik Hairul Azreen sendiri yang memuatnaik gambar keadaan keretanya.

Caption yang ditulis ialah “Dia masuk hospital. Bumper depan pecah”.

Semalam, suami kepada Hanis Zalikha ini telah upload foto keretanya yang dikatakan mengalami kerosakkan di bahagian bumper depan.

Punca kemalangan, dari perbualan di ruang komen, Hairul Azreen mengatakan dia terlanggar bangkai kancil.

Ini gambarnya:

“DIA MASUK HOSPITAL” – PELAKON HAIRUL AZREEN KEMALANGAN

Ini perbualannya:

hairulazreenDia masuk hospital, Bumper depan pecah 

aliffyasraffApahal woi?

hairulazreen@aliffyasraff amir langgar bangkai kancil

aliffyasraff@hairulazreen haduhh. Dah tu amir okay tak?

hairulazreen@aliffyasraff dia ok keta je bumper dpn mcm naik boat rasa haha

acheykintangkintungPulakkkkk

aliffyasraff@hairulazreen alhamdulillah. Bhahahah. Bila lagi nak naik bot atas jalan raya. Hahahah. Kau dah habis shoot ka?

official_zakwanLaju Sangat Bawak Ni Sampai Terkeluar Meter 330 KM / H @hairulazreen

acheykintangkintungKalau bg aku pakai bumper aku bukak siap-siap

hairulazreen@acheykintangkintung amik la bawa g london

hairulazreen@official_zakwan110kmj je tak leh lebih 

official_zakwanHahahaha  First Time Abang Balas Thanks Layan @hairulazreen

Hairul Azreen menafikan membawa kereta dengan laju dan hanya memandu 110kmj sahaja.

Apapun syukurlah tiada yang cedera, hanya kereta sahaja yang rosak.

Sumber : IG Hairul Azreen 

Kereta milik Hairul Azreen ini bukan biasa-biasa tau, ianya adalah Nissan GTR, kereta yang amat padu!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *