Siapa Sangka Garam Ini Mampu Atasi Rambut Gugur. Mesti stress kan rambut gugur , rambut nipis rambut dah jarang jarang dan rambut dah nak BOTAK. Ini Dia Caranya..

GARAM

Siapa kat sini Ada masalah rambut gugur 😒
Mesti stress kan rambut gugur , rambut nipis rambut dah jarang jarang dan rambut dah nak BOTAK 😭

Meh Kita nak share tips mudah murah dan senang , guna barang yang Ada kat dapur je awak awak πŸ€”( paling senang di abad ini )

Sy dah Amal kan , alhamdulillah berkesan πŸ‘πŸΌ rambut dah kurang gugur dah .. yang paling best rambut dah tumbuh semula , terpacak pacak anak rambut Kita 😬

Korang amek sedikit garam dan campur dalam shampoo yang korang pakai Sekarang .. huh pelik kan ?? Tapi tu lah hakikat nya .. Cuba dulu baru tahu .. shampoo tu tak kesah pon korang guna jenama apa sekali pon .. cuma tambah garam je Dalam shampoo tu .. Lepas tu Mandi lah macam biasa ..

Dan paling best rambut korang Akan lembut dari biasa .. siapa je yang boleh pakai ? 1 family boleh ..

Kalau Mandi tu shampoo termasuk mulut Ada rasa masin tu abaikan jelah ey πŸ˜‚πŸ˜‚
credit : Viral Johor

Garam ni Kita amek kat dapur nak campur Dalam shampoo baru beli .. jangan lupa Goncang tau Lepas campur garam tu 😬sekali lah Kita share tips berguna ni untuk awak awak semua 😘

Mami dhia 😘
Moga bermanfaat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *