Kau Nampak Tak Apa Yang Aku Nampak? Cuba Tengok Betul2. Hanya 2 Detik je perbezaan 2 gambar ini.

Hanya beza dua saat dari foto pertama, bentuk di belakang kawannya pada foto kedua terlihat kelibat  seseorang bermabut panjang. Foto ini di muat naik sendiri oleh akaun Lailatul Mauliyah Zubaidah dan baru-baru ini telah dibincangkan.

Sebagai tambahan kepada dua wanita cantik yang menjadi objek utama dalam foto, pandangan itu juga tetap di atas meja belakang. Di dalam gambar muat naiknya, terlihat sesuatu di meja belakang

Dalam foto pertama di meja belakang tiada sesiapa duduk. Hanya apabila dua saat kemudian ditangkap semula, kelihatan seperti seorang wanita dengan rambut panjang dan berambut pucat.

Semasa menyiarkan gambar yang menakutkan, Lailatul menulis kapsyen yang dilampirkan:

Kau Nampak Tak Apa Yang Aku Nampak? Cuba Tengok Betul2. Hanya 2 Detik je perbezaan 2 gambar ini.

“Kalau masih ada yang tanya ini real atau tidak, terpulang lah ya .. Kami hanya pengunjung biasa, tidak ada niat persaingan atau apa sahaja ..

Tambahan lagi kami tidak juga bersusah payah edit foto ini .. (bukti fotonya masih ada di HP saya di folder ‘camera’ just in case ada yang mau lihat versi asal) Anw, setelah tanya kepada beberapa orang yang memang boleh lihat makhluk halus, its confirmed bahawa ini penampakan (jin) dari perempuan yang memang meninggal dengan cara tidak wajar (boleh bunuh diri atau dibunuh) di sekitaran alam sutera .. (ada yang bilang di salah satu komen kejadiannya 7-8 tahun lalu di kawasan alam sutera)

Nah, ada orang yang sangat suka dikeramaian, itulah sebabnya tidak suka cuai walaupun tempat yang sesak ..

Jika sesiapa bertanya lagi, adakah masih petang? Ini kejadian selepas Asar, dan bada ashar adalah jam2nya mereka untuk keluar .. makanya di islam tidak ada solat sunat selepas Asar, dan di kebiasaan orang jawa zaman dulu tak boleh tidur selepas asar .. “ujar Lailatul

………………………………………………………………………………..

Kau Nampak Tak Apa Yang Aku Nampak? Cuba Tengok Betul2. Hanya 2 Detik je perbezaan 2 gambar ini.

Sumber: Tribun
Jadi ia berlaku pada sebelah petang di salah satu tempat membeli-belah di alam sutera. Foto ini diambil hanya dengan perbezaan 2 saat. Pada mulanya ia seperti gambar biasa, tetapi 2 saat kemudian muncul wanita pucat dengan rambut panjang.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *